riddersviksherrgard_44774057_485350948625070_4408608650692474541_n - copy
riddersviksherrgard_64651917_892844214393589_6054707907792553365_n
riddersviksherrgard_58409282_1217256091785111_8314876944436469759_n
riddersviksherrgard_44774057_485350948625070_4408608650692474541_n - copy
riddersviksherrgard_44774057_485350948625070_4408608650692474541_n
previous arrow
next arrow

Avsmakningsmeny Skreitorsk

Lördag den 19:e februari Skreifiske är världens mest hållbara fiske. Skreitorsken vandrar ner från Barents hav till Norges nordkust för att leka. På färden bygger torsken upp sina muskler vilket gör köttet till väldigt smakrikt och fast. Vi vill med den här menyn visa att laga fisk både är okomplicerat och gott! Under kvällen finns möjligheter att ställa dina frågor till vår kökschef Alexander som har 20 års erfarenhet samt jobbat på flertalet välkända fiskrestauranger såsom Wedholms fisk och Stockholms fisk

Kvällens meny

Förrätt nr 1
Tartar på skrei, chilimajonnäs, soyatapioka, picklad blomkål, samt khataifi.
Innehåller: Ägg & soja

Förrätt nr 2
Carpaccio på lättrökt skrei, inlagda tomater, parmesan, grillad majonnäs serveras med krispig potatis.
Innehåller: Ägg & mjölkprotein

Huvudrätt nr 1
Skreirygg med brynt smör, ärtor, mynta, lök
Innehåller: Laktos & mjölk

Huvudrätt nr 2
Panerad skreikind, sandefjordsås, spenat, laxrom och gräslök, tournerad potatis.
Innehåller: Laktos & mjölk

Dessert
Chokladterrin med gräddfilsglass, körsbär
Innehåller: Laktos, ägg & mjölk

PRIS

695:- /person

BOKA NU