IMG_7922-E
IMG_8081-E
IMG_8065-E
previous arrow
next arrow

Vårt hotell är öppet året runt


Känner er som hemma på Herrgården

Hotellrum

24

Konferensrum

7

Sittplatser

115

Strand

150 m

Bromma Flyglats

13 km

Stockholms Central

24 km

Vårt utbud av rum

Suite Delux

Vår lyxigaste svit

MORGONROCK, STORA RUM OCH LJUVLIG FRUKOST

Vi har två stycken Suite Delux på Herrgården. Båda ligger i ena flygeln en trappa upp. Det är stora rum på över 50 kvadratmeter så ni bor man här har man verkligen gott om om plats. Det kan sova upp till 3 personer med extrasäng och det finns hörnbadkar i båda rummen. Skäm bort dig själv med en av dessa fantastiska sviter som båda renoverades 2021!

Svit

Lyx till ett överkomligt pris

STORA NYRENOVERADE SVITER MED PREMIUMSÄNGAR

I ena flyger ligger båda våra två sviter på bottenvåningen. Det finns bäddsoffa och man kan sova upp til 2 personer i dessa, även om komforten inte är samma som i våra exklusiva sängar. Frukost ingår alltid och det går även att förboka en flaska kall Champagne inför er ankomst. Det finns även skrivbord för er som vill jobba, och självaklart ingår WiFi och fri parkering!

Dubbelrum

Mysiga och personliga rum

BOKA ETT AV VÅRA CHARMIGA DUBBELRUM

Vi har totalt 7 dubbelrum på Herrgården. Tre stycken ligger på våning 3 i Herrgården och fyra stycken finns i ena flygeln, både på bottenplan och en trappa upp. Uppge gärna om ni har svårt att gå i trappor när ni bokar så ska vi ordna det bästa vi kan för er. Dubbelrummen är renoverade under 2021 och går att arrangera som både två enkelsängar och en dubbelsäng. Det går även att ställa in extrasäng som gör att ytterligare en person kan sova. Frukost ingår alltid och ni kan även låna vårt biljardrum eller våra boulebanor!

Enkelrum

Charmiga och trivsamma enkelrum

ENKELRUM MED FRUKOSTBUFFÉ I HERRGÅRDEN

På Riddersviks Herrgård har vi 10 stycken enkelrum i vår sidobyggnad Räda Längan. Fyra av dessa har 120cm sängar och 6 st har 90cm sängar. Uppge gärna vid bokningen vilket du föredrar! Om du är på affärsresa är detta en mycket bra alternativ. Frukost ingår alltid, WiFi och parkering är gratis och det finns möjlighet till in- och utchekning dygnet runt!

Torpet

Vår underbara Trädgårsmästarbostad

BOKA ETT HELT EGET HELT NYRENOVERAT HUS

På Herrgård finns en Trädgårsmästarbostad från 1800-talet som vi kallar Torpet. Där finns ett fullt utrustat kök, två badrum, två sovrum och ett rymligt vardagsrum. Man sover två personer i varje sovrum och det går även att sova två i bäddsoffan. Behöver man ännu mera plats kan man ställa in två stycken extrasängar. Köket har diskmaskin, kyl och frys, och om ni behöver ett långtidsboende kan vi även ordna med tvättmaskin. Eftersom Torpet har självhushåll ingår normalt inte frukost, men det går att köpa till. Sängkläder, handdukar, WiFi och Fri parkering ingår alltid! Det här är ett perfekt boende för lite längre tid, så kontakta oss om ni har förfrågningar om långtidsboende.

About Riddersviks Herrgard FAQ